maanantai 2. heinäkuuta 2012

Tuhon työvälineet sekä muuta häröilyä

Pariin päivään on mahtunut aivan uskomattoman paljon toimintaa! Käytiin treffaamassa Tim Oaksia, sitä jantteria joka perusti The Guitarist lehden, sekä oli technical editor lehdissä kuten Kerrang ja Metal Hammer. Samalla otettiin promokuvat paikalliseen lehteen sekä oltiin haastateltavana. Tim Oaks on mies jolla on uskomattoman paljon tarinoita kerrottavanaan. Arvaatkapas miksi Guns 'n Rosesin kaikki albumit Appetite for Destructionia lukuunottamatta ovat enemmän tai vähemmän ahterista? Tai että ketkä kirjoittivat Metallican ensimmäisen ylistysarvostelun? Minäpä tiedän, ähähä. Plus The Woodman Inn tarjoilee  ehkä parasta kanaa ikinä.


Joe hyväksyy!

Sain myös kokeilla Timin ostamaa Hang-rumpua. Aika mielenkiintoinen vehje, eläissäni en ole vastaavaa kuullut. Tai soittanut. Niitä valmistetaan kuulemma vain muutama kymmenen vuodessa ja hinnat kahdesta kiloeurosta ylöspäin. Vänkä peli.


Todistusaineistoa

Reenikämpällä hetken soiteltuamme tulimme siihen tulokseen että Marshall JCM2000 ei ole tarpeeksi hyvä meidän tarpeillemme, sillä meillä ei ole kanavanvaihtopedaalia eikä sen särö muutenkaan ole kovinkaan kaksinen. Päädyttiinkin sellaiseen ratkaisuun, että isketään minun kannettava kiinni Marsuun ja kannettavasta vahvistinmallinnus päälle. Eli JCM2000 nuppi toimii etuasteena kannettavalleni. Kannettavassa mallinnetaan Peaveyn 6505+ vahvistinta joten säröä ainakin riittää. Näyttää vaan hassulta kun Marsun inputtiin ei mene mitään. Playback-syytteitä odotellessa. Kanavanvaihtopedaali kikkailtiin vanhasta USB-hiirestä.


Skebasoundiasiaa.

Ruma kuin mikä mutta toimii. Kuvassa siis kanavanvaihtopedaali.

Työväline numero uno. Huomaa Timin jalka sekä kameralaukku + meidän levy.

Vaihdoimme myös treenaustilamme viereiseen halliin. Edelliseen verrattuna tämä on paljon parempi äänen vuotamisen takia. Edellisessä seinät olivat puuta ja melutaso ulkopuolella vastasi aika pitkälti soittamista täysin ulkosalla. 


Meillon lava!


Ainut huono puoli oli valitukset. Eikä vaan yksittäiset valitukset, sillä koko naapurikylä oli ärissyt meidän soittovolasta. Heh.


Uusi treenikämppä.


Huomenna ensimmäinen keikka, joka starttaa kaksi viikkoa kestävän kiertueen.


"Keikkabussi"



Jännittääkö? Kyllä. Pelottaako? Kyllä. Kuumottaako? Aivan vitusti! Päivityksiä blogiin tulee kun kerkiän kirjoittaa, tavoitteena olisi jokaisesta keikasta selittää jotain. Karhu kuittaa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti